Voorlichting mantelzorg en de belastingaangifte

Het is weer tijd voor de belastingaangifte. Als mantelzorger moet je misschien dingen betalen die in verband staan met de zorg voor je naaste. Wist je dat deze kosten soms aftrekbaar zijn van de belasting? Ook als je zorgkosten voor jezelf hebt, kunt je deze misschien voor een deel aftrekken van de belasting.

Over deze cursus

Aantal bijeenkomsten : 1
20 deelnemers
gratis

Nog geen datums bekend op dit moment.

Voorlichting voor mantelzorgers

Belastingaangifte en aftrekposten.

De zorg voor iemand die ziek is, kost soms geld. Misschien kun je deze kosten aftrekken bij de belastingaangifte. Ook wie zelf zorgkosten heeft, kan deze soms gedeeltelijk aftrekken van de belasting. 

Vragen?

Je kunt ze van tevoren al doorgeven!

Mantelzorg Utrecht organiseert een bijeenkomst voor mantelzorgers die hier meer over willen weten. Je hoort van Jaap Post, die 20 jaar bij de Belastingdienst heeft gewerkt, welke zorgkosten aftrekbaar zijn en welke niet. Vanzelfsprekend kun je ook vragen stellen. Als je wilt, kun je jouw vragen van tevoren al doorgeven via mantelzorg@u-centraal.nl. Bellen kan ook: 030 236 17 40. 

Deze website maakt gebruik van cookies om onze content beter op uw voorkeuren af te kunnen stemmen. Zie ook onze privacy verklaring. Akkoord